Disenarai Hitam CCRIS CTOS

Apakah masalah yang anda mungkin hadapi?

The Central Credit Reference Information (CCRIS) sebenarnya menyediakan aduan kredit yang telah diuruskan oleh Biro Kredit Dari Bank Negara Malaysia. Oleh itu, keperluan umum ialah CCRIS mempunyai kelulusan untuk mengumpul dan memeriksa maklumat kredit dari institusi perbankan di Malaysia seperti bank, broker insurans dan syarikat swasta yang menyediakan perkhidmatan kepada orang ramai seperti syarikat telekomunikasi.

Cara penyelesaian untuk masalah anda?

Di samping itu, CTOS bertindak sebagai syarikat swasta yang bertanggungjawab untuk menyediakan laporan kredit dan digunakan secara meluas oleh institusi kewangan dengan menentukan kelayakan permohonan pinjaman seseorang melalui CCRIS. Biasanya syarikat kewangan memerlukan lebih daripada satu laporan kredit untuk menentukan skor kredit seseorang.

Apa yang kami tawarkan kepada anda?

Sekiranya anda memiliki skor kredit yang buruk atau telah disenarai hitamkan, anda sesama sekali tidak akan diberikan kelulusan pinjaman kerana telah meragui bahawa anda tidak mampu untuk membayarnya balik dalam tempoh yang diberi. Kepada mereka yang mengalami masalah untuk membayar balik pinjaman, anda boleh memperbetulkan keadaan mulai hari ini.

Kelebihan sekiranya anda membuat pinjaman dari kami?

Oleh itu, Ianya lebih sesuai sekiranya anda beralih kepada pinjaman wang berlesen kerana kami boleh menyelesaikan masalah anda tanpa memerlukan banyak syarat dan dokumen yang harus dikemukakan. Perkhidmatan kami juga jauh lebih baik daripada bank dan menawarkan anda dengan pelbagai skim pinjaman yang boleh membantu anda untuk membiayaai perniagaan dan sama ada anda dalam proses untuk memperluaskan perniagaan.

Kesimpulan

Khidmat pelanggan kami lebih cepat dan telus, sementara kelulusan pinjaman kami yang cepat, dan pembayaran balik pinjaman yang sangat cepat. Dengan wang itu, pelanggan yang telah menyelesaikan keperluan kewangan mereka boleh meninggalkan proses permohonan kepada kami. Kami akan menghubungi anda untuk membantu anda dengan sebarang soalan yang anda ada.

Scroll to Top