Kerja Bebas / Kerja Sambilan

Apakah masalah yang anda mungkin hadapi?

Bagi pekerja yang berstatuskan kerja sambilan atau bebas dan lebih dikenali sebagai part-time atau freelance. Keputusan anda untuk bekerja sebagai pekerja bebas adalah sangat bernasib baik dan memuaskan, tetapi pastinya kebebasan yang juga berbaloi. Walaupun anda mungkin tengah merealisasikan impian anda sebagai seorang pekerja bebas, dengan menyerahkan pekerjaan yang membagi anda pendapatan yang stabil akan meletakkan anda di kedudukan yang mencabar apabila anda ingin memohon pinjaman dari bank.

Cara penyelesaian untuk masalah anda?

Apabila anda berkerja sebagai part-time atau freelance, gaji yang anda terima sedikit dan menyebabkan anda susah untuk menyara hidup anda kerana kos sara hidup semakin lama semakin meningkat. Kerana anda tidak mempunyai pendapatan tetap dan pekerjaan tetap, anda adalah calon yang “berisiko”. Lalu anda membuat keputusan untuk meminjam dari pihak bank tetapi pemohonan anda ditolak kerana anda tidak mempunyai slip gaji yang sah?

Apa yang kami tawarkan kepada anda?

Syarikat kami menawarkan pelbagai jenis pinjaman wang untuk menyelesaikan masalah yang anda hadapi. Kami percaya untuk pekerja yang Blacklist atau CCRIS mahupun CTOS akan dijamin lulus pemohonan pinjaman anda sekurang kurangnya seawal 24jam daripada tempoh wakut permohonan. Dengan menggunakan kad pengenalan dan cagaran ataupun seorang penjamin yang dapat menjamin pendapatan anda adalah stabil, pinjaman yang dipohon akan lulus dengan secepat mungkin.

Kelebihan sekiranya anda membuat pinjaman dari kami?

Kami memberikan kelebihan hanya untuk anda dengan memberikan kadar faedah yang terendah supaya tidak membebankan anda serta mempertingkatkan peluang anda untuk mendapatkan jumlah pinjaman yang lebih tinggi. Proses pemohonan anda juga boleh dikatakan agak ringkas dan senang, ianya jugak boleh mendapatkan wang yang ingin dipinjam secepat yang mungkin.

Kesimpulan

Oleh itu, apabila anda tidak dapat menyelesaikan masalah kewangan anda dengan segera, anda boleh memilih perkhidmatan kami. Dengan tempoh masa yang singkat dan terdesak kami dapat membantu dan menyelesaikan masalah anda dengan segera tanpa perlu risau. Syarikat kami tidak mengamalkan atau mengenakan apa- apa caj lebihan dan sebagainya kerana kami berpegang dengan etika kami dan patuhi segala undang- undang daripada KPKT.

Scroll to Top