Apakah masalah yang anda hadapi?

Pihak bank kebiasaannya akan menawarkan anda dengan dua jenis pinjaman perumahan seperti Pinjaman Tetap dan Pinjaman Perumahan Boleh-Ubah. Pinjaman bercagar rumah juga dikenali sebagai gadai janji biasanya akan menggunakan rumah peminjam untuk tujuan cagaran.

Bagaimana kami dapat menyelesaikan masalah anda?

Kedua-dua jenis pinjaman rumah yang paling banyak akan digunakan adalah pinjaman tetap dan pinjaman kadar laras. Pinjaman tetap mengekalkan kadar faedah yang sama sepanjang hayat pinjaman, yang bermaksud bahawa bahagian pokok dan bunga pembayaran bulanan pastinya sama.

Apa yang kami tawarkan kepada anda?

Dengan menggunakan khidmat pemberi pinjaman berlesen, ia dapat membantu anda mengatasi masalah yang disenaraikan di atas. Anda juga boleh mendapatkan pinjaman anda dengan serta-merta dan tanpa kerumitan mempunyai pinjaman berlesen kerana mereka tidak memerlukan sebarang penyiasatan ke latar belakang anda dan dengan mudah dapat membantu anda dengan mudah menyatukan hutang anda.

Faedah/Kelebihan membuat pinjaman dengan kami

Jika anda mempunyai rekod kewangan yang tidak baik atau disenaraihitamkan oleh bank anda, jangan risau kerana pinjaman wang berlesen ini masih akan memberi kelulusan untuk memohon pembiayaan perumahan. Anda tidak perlu menyediakan sebarang dokumen yang kesat kerana kami hanya memerlukan kad pengenalan anda untuk tujuan pengesahan.

Menyimpulkan – semak dengan kami

Oleh itu, kami mengesyorkan agar anda menggunakan perkhidmatan kami supaya anda dapat menyelesaikan masalah kewangan syarikat anda atau bahkan pembiayaan perumahan anda dengan segera. Faedah utama apabila anda mempertimbangkan untuk pinjaman kaveat, ini kerana kelajuan kelulusan dan pengeluaran wang dengan cepat dan mudah.