Apakah masalah yang anda hadapi?

Bagi mereka yang bekerja tetap yang tidak mempunyai sumbangan KWSP yang konsisten atau mereka yang menerima wang secara tunai sebagai satu bentuk pekerjaan, tidak membayar cukai dan juga kepada kebanyakan pekerja bebas, anda akan mengalami masalah ketika membuat permohonan pinjaman wang.

Bagaimana kami dapat menyelesaikan masalah anda

Ia sering berlaku kepada mereka yang bekerja tetapi yang tidak secara konsisten memperoleh pendapatan dan bekerja di syarikat-syarikat yang tidak berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia. Oleh itu, permohonan yang anda buat kepada institusi perbankan adalah agak sukar untuk mendapatkan kelulusan yang disebabkan status pekerjaan dan pendapatan yang rendah.

Apa yang kami tawarkan kepada anda

Jika anda mempunyai dokumen yang cukup dan menyatakan bahawa skor kewangan anda kuat maka ianya memudahkan pihak bank untuk membuat proses kelulusan. Sekiranya anda mempunyai perniagaan yang berasaskan tunai, anda dikehendaki untuk kreditkan kesemua pendapatan yang anda miliki ke dalam bank simpanan anda.z

Faedah/Kelebihan membuat pinjaman dengan kami

Dengan itu, kami mengesyorkan anda membuat pinjaman daripada pinjaman wang berlesen kerana kami dapat menyediakan perkhidmatan yang mudah dan pantas serta anda boleh mendapatkan wang tunai anda dengan segera. Dengan perkhidmatan yang kami miliki semuanya akan menjadi proses kelulusan yang mudah dan cepat.

Menyimpulkan – semak dengan kami

Dengan itu, Pinjaman wang berlesen menawarkan anda pinjaman peribadi yang boleh membantu anda membiayai perniagaan anda sama ada anda sedang dalam proses memperluaskan perniagaan anda atau meningkatkan perniagaan modal, semuanya akan menjadi lebih mudah dengan kami.