Pinjaman Peribadi Kerajaan

Apakah masalah yang anda mungkin hadapi?

Berdasarkan undang-undang syariah, kebanyakan kakitangan awam dari majikan pusat atau negeri, termasuk badan berkanun, juga boleh menerima skim pinjaman Islam dari MBSB, Coshare, Koperasi atau Yayasan pada tingkat keuntungan terendah. Tempoh yang diberikan oleh pinjaman ini adalah untuk sekurang-kurangnya 10 tahun, manakala pengeluaran hanya mengambil masa 5 hingga 10 hari bekerja.

Cara penyelesaian untuk masalah anda?

Namun begitu untuk mendapatkan pinjaman ini, anda perlu jelas dengan objektif pinjaman anda untuk memudahkan proses permohonan tersebut. Berita baiknya ialah ansuran bulanan adalah melalui Biro Angkasa. Selain itu, kerja 3 bulan juga sudah layak untuk memohon walaupun rekod kewangan anda telah blacklist. Muflis dan anggota tentera tidak layak memohon memandangkan status pinjaman peribadi negeri itu tetap dan berkontrak.

Apa yang kami tawarkan kepada anda?

Anda boleh beralih dengan untuk membuat pinjaman melalui pinjaman wang berlesen kerana melalui kami, anda juga akan mendapat skim pinjaman yang sepadan dan lebih baik daripada anda miliki kerana kami tidak memerlukan penjamin dan cagaran untuk membuat sebarang pinjaman.

Kelebihan sekiranya anda membuat pinjaman dari kami?

Hanya memerlukan kad pengenalan anda semasa proses pengesahan dan proses kelulusan anda akan berjalan dengan lancar. Pinjaman wang berlesen boleh meluluskannya kurang dari 24 jam dengan cepat dan mudah. Bagi mereka yang mempunyai rekod kewangan yang buruk masih memohon pinjaman wang berlesen.

Kesimpulan

Oleh itu, jika pemohonan anda sering ditolak oleh bank dalam keadaan sangat memerlukan kewangan, kami adalah pilihan anda yang paling tepat. Dengan menggunakan perkhidmatan kami, anda boleh mendapatkan bantuan kewangan segera dalam masa yang singkat.

Scroll to Top