Pinjaman Kad Kredit Bank

Apakah masalah yang anda mungkin hadapi?

Anda tertekan kerana baki hutang masih tinggi walaupun membuat bayaran setiap bulan? Anda ingin tahu cara lunaskan hutang kad kredit dengan lebih mudah dan jimat interest? Struktur semula hutang kad kredit anda melalui Plan Zero Interest.

Cara penyelesaian untuk masalah anda?

Apa itu Plan Zero Interest? Plan Zero Interest ini adalah Easy Payment Plan (EPP) atau Flexi Payment Plan (FPP) atau EP (Easy Payment). Hutang kad kredit anda yang sedia ada kami tukarkan ke EPP ini dalam tempoh tertentu 12 bulan, 18 bulan, 24 bulan dan 36 bulan dengan 0% Interest. Secara amnya, semua kad kredit sama ada Visa atau MasterCard boleh buat EPP antara bank-bank seperti AffinBank, CitiBank, Maybank, Bank Simpanan Nasional, Alliance Bank dan lain-lain.

Apa yang kami tawarkan kepada anda?

EPP juga boleh digunakan untuk membuat Cash Advance dengan kadar interest yang lebih rendah berbanding Normal Rate iaitu 18% dan daily interest 1.5% juga tidak akan dikenakan. Hutang kad kredit anda akan distruktur semula mengikut Zero Interest Plan yang lebih menjimatkan. Ramai pemegang kredit kad telah tukar ke plan Zero EPP dan nama mereka telah dibersihkan dalam pangkalan data bank.

Kelebihan sekiranya anda membuat pinjaman dari kami?

Kami hanya membantu dengan dikenakan caj perkhidmatan yang sedikit dan tugas kami cuma menukarkan hutang yang anda sedia ada kepada pelan ansuran. Hutang anda masih dengan bank yang sama dan anda perlu bayar kepada bank yang sama atau boleh juga dipindahkan ke akaun kad kredit di bank lain selepas penilaian oleh pihak Perunding EPP.

Kesimpulan

Oleh itu, anda boleh membuat temujanji dengan kami untuk menyelesaikan masalah anda. Anda hanya perlu membawa kad kredit yang ada termasuk Supplementary dan kad pengenalan anda dan kami akan sentiasa bersama anda membantu memastikan urusan berjalan lancar. Sekiranya tiada sebarang masalah, kami akan mengambil masa dalam kurang daripada 3 jam untuk mengaktifkan EPP anda.

Scroll to Top