Pinjaman Perniagaan SME / PKS

Apakah masalah yang anda mungkin hadapi?

Bagi sesiapa yang kini berada dalam perniagaan PKS, mereka menyedari bahawa aliran tunai kadang-kadang lebih penting daripada keuntungan. Selain itu, mereka menghadapi masalah untuk membiayai pekerja-pekerja mereka dalam bentuk gaji, membeli ataupun menambah peralatan baru yang berkenaan untuk keperluan dan permintaan dari pelanggan.

Cara penyelesaian untuk masalah anda?

Oleh demikian, syarikat pinjaman wang berlesen seperti kami yang berdaftar di bawah Syarikat Suruhanjaya Malaysia (SSM) dan Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan (KPKT) turut menawarkan anda dengan skim pinjaman perniagaan PKS yang boleh membantu peniaga kecil dan sederhana ataupun samada jika peminjam pernah memiliki rekod kewangan lampau yang buruk.

Apa yang kami tawarkan kepada anda?

Kami sangat boleh dipercayai dalam membantu pertumbuhan perniagaan PKS, dengan menyediakan bantuan kewangan kepada syarikat PKS dari segi pembiayaan, yang akan membolehkan syarikat PKS berkembang secara organik dan melalui pengambilalihan. Melalui kami, anda boleh membuat pinjaman perniagaan PKS walaupun anda memiliki rekod kewangan yang buruk ataupun kemungkinan anda telah disenarai hitamkan oleh CTOS.

Kelebihan sekiranya anda membuat pinjaman dari kami?

Anda hanya diperlukan untuk mengemuka kad pengenalan anda untuk membuat membuat pinjaman dan proses pinjaman hanya mengambil tempoh 24 jam. Di samping itu, pinjaman PKS kami juga sangat fleksibel, dalam ertikata bahawa jika PKS boleh membayar balik awal, atau melanjutkan tempoh pinjaman, kami sentiasa ada untuk membantu menyusun semula pinjaman PKS.

Kesimpulan

Sekiranya perniagaan PKS anda memerlukan wang tunai, hubungi kami untuk membantu anda. Ini kerana anda mungkin dapat membantu terutamanya semasa keadaan buruk ini. Kami akan membantu anda dalam menyelesaikan masalah wang anda, perkhidmatan kami dapat membantu anda mendapatkan pinjaman yang anda perlukan untuk membantu anda menutup semua perbelanjaan anda tanpa masalah.

Scroll to Top