Pinjaman Pajak Gadai

Apakah masalah yang anda mungkin hadapi?

Apabila kita hendak membeli sesuatu barang tetapi tidak mampu untuk membeli barang tersebut. Kaedah yang mudah adalah kita hanya perlu menggunakan harta atau hartatanah sebagai cagaran unutk menjamin ketika ingin meminjam wang dari syarikat pemberi wang berlesen. Pinjaman pajak gadai lebih dikenali sebagai pinjaman di mana harta atau hartanah digunakan sebagai cagaran.

Cara penyelesaian untuk masalah anda?

Biasanya terdapat beberapa jenis pinjaman pajak gadai dan anda harus benar-benar menilai dengan teliti apa yang terbaik untuk situasi anda sendiri sebelum memutuskan sesuatu keputusan. Jenis-jenis pinjaman pada dasarnya dicirikan oleh tarikh jangka masa, kadar faedah dan jumlah bayaran setiap tempoh.

Apa yang kami tawarkan kepada anda?

Jika anda berminat dengan pinjaman pajak gadai, anda hanya perlu menghubungi kami samada melalui telefon atau dalam email dankami akan menasihati proses seterusnya. Ini termasuk mengambil gambar barangan berharga, berjumpa untuk mengambil barangan yang dipajak, and memberi wang pinjaman.

Kelebihan sekiranya anda membuat pinjaman dari kami?

Kelebihan terbesar untuk mendapatkan pinjaman gadai ialah anda hanya perlu membawa ID atau MyKad anda tanpa perlu risau tentang pendapatan atau status kredit anda. Oleh kerana pinjaman pajak gadai adalah satu jenis pinjaman bercagar, kelulusan pinjaman ini adalah serta merta dan kami tidak perlu menyemak butir-butir peribadi anda. Anda boleh menebus balik barangan berharga sebaik jumlah pinjaman diselesaikan.

Kesimpulan

Anda juga tidak perlu menunggu lama kerana mereka hanya akan memberikan  anda wang yang anda perlukan dengan segera semasa anda masih berada di kedai. Kadar faedah dari gadai janji biasanya cenderung lebih rendah daripada apa-apa bentuk pinjaman lain kerana pinjaman itu dijamin terhadap harta anda sendiri.

Scroll to Top