Pinjaman Kaveat Tanah

Apakah masalah yang anda mungkin hadapi?

Pinjaman kaveat membolehkan peminjam dengan aset tanah, untuk mendapatkan pinjaman jangka pendek. Walau bagaimanapun, jika peminjam tidak dapat membayar balik sepenuhnya, pemberi pinjaman wang diberi kuasa untuk melaksanakan SPA, dan membayar duti setem, dan akan membeli pembelian tanah dan menyelesaikan jumlah pinjaman kaveat yang tertunggak dengan bank.

Cara penyelesaian untuk masalah anda?

Pinjaman kaveat boleh memberi pemberi pinjaman sebagai kepentingan yang saksama dalam harta itu tetapi ia tidak memberi mereka hak mutlak untuk menjual harta itu. Oleh itu dengan anda menerima pinjaman yang berbentuk kaveat, anda sebenarnya masih akan mempunyai pemberi pinjaman gadai janji yang asal anda pada tajuk harta hartanah anda.

Apa yang kami tawarkan kepada anda?

Pinjaman kaveat di sini digambarkan sebagai satu bentuk pinjaman jangka pendek yang menjadikannya pinjaman penting untuk perniagaan. Kami mempunyai kepakaran yang diperlukan dan pengalaman supaya anda boleh mempunyai jumlah yang terbaik pinjaman tanah. Pinjaman untuk tanah yang anda mahu bergantung kepada jenis harta yang anda ingin membeli, perancangan anda dengan tanah dan masa pembinaan bangunan.

Kelebihan sekiranya anda membuat pinjaman dari kami?

Sebab mengapa banyak orang memilih untuk pinjaman jangka masa pendek, ianya kerana pinjaman-pinjaman ini telah disetujui sangat cepat dan ketika datang ke pinjaman kaveat maka proses-proses persetujuan akan menjadi lebih baik. Satu lagi perkara yang mereka panggil sebagai kelebihan besar menggunakan pinjaman kaveat adalah bahawa faedah yang dikenakan ke atas pokok pinjaman itu sangat kecil. Selain itu, tempoh pinjaman biasanya selama 3 tahun.

Kesimpulan

Oleh itu, kami mengesyorkan agar anda menggunakan perkhidmatan kami supaya anda dapat menyelesaikan masalah kewangan anda dengan segera. Untuk mendapatkan sokongan kewangan segera dan dalam menghadapi penolakan yang kerap dari bank perdagangan, hanya melalui pinjaman wang berlesen adalah satu cara untuk mengatakan bahawa dapat membantu anda dalam keadaan yang mendesak sedemikian.

Scroll to Top