Pinjaman Perniagaan Bank

Apakah masalah yang anda mungkin hadapi?

Jika anda berhasrat atau ingin mengembangkan perniagaan walaupun perniagaan kecil atau besar, anda mestilah mempunyai modal yang besar bagi memulakan sesuatu perniagaan. Selain daripada mendapat sokongan kewangan dari keluarga atau mempunyai wang simpanan yang mencukupi, satu cara yang biasa digunakan adalah  mendapatkan dana tertentu melalui pinjaman perniagaan dari bank.

Cara penyelesaian untuk masalah anda?

Terdapat pelbagai bank di Malaysia yang menawarkan pinjaman perniagaan bagi individu yang memerlukannya seperti MARA, Bank Rakyat, Bank Islam, TEKUN, BSN dan lain-lain. Setiap bank mempunyai syarat syarat kelayakan yang tersendiri dan kadang kadang ianya susah untuk mendapatkan kelulusan dan senang senang ditolak oleh pihak bank.

Apa yang kami tawarkan kepada anda?

Tetapi dengan adanya syarikat pinjaman wang berlesen, anda tidak perlu risau lagi kerana kami tidak mempunyai atau meminta banyak syarat untuk mendapatkan kelulusan proses pinjaman walaupun anda mempunya skor kredit yang buruk ataupun telah disenarai hitam oleh pihak bank.

Kelebihan sekiranya anda membuat pinjaman dari kami?

Tidak seperti pihak bank yang selalunya berasaskan syarat-syarat yang ketat dan adakalanya menyusahkan, kami hanya memerlukan salinan MyKad dan slip gaji 3 bulan terkini anda. Anda juga tidak perlu menyusahkan diri anda dengan membekalkan salinan dokumen-dokumen yang banyak untuk tujuan kelayakan pinjaman perniagaan.

Kesimpulan

Kami ingin menegaskan bahawa segala urusan pinjaman wang berlesen kami adalah mengikut undang- undang Akta Pemberi Pinjam Wang 1951 yang berdaftar dibawah Kementerian Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan (KPKT). Perkhidmatan kami dapat membantu anda mendapatkan pinjaman yang anda perlukan untuk membantu anda menutup semua perbelanjaan anda tanpa masalah untuk ditolak atau ditolak oleh bank lagi.

Scroll to Top