Tentang Kami

Apakah masalah yang anda mungkin hadapi?

Sekiranya anda memerlukan wang tunai dalam masa yang singkat, secara umumnya apa yang kita ketahui adalah terdapat beberapa sumber pinjaman wang yang boleh untuk anda meminjam seperti daripada pihak bank, koperasi serta dengan cara menggadaikan sesuatu barang yang berharga kepada kedai pajak gadai. Ramai orang akan sering mengalami kesulitan kewangan sekali dalam seumur hidup mereka dan kadang-kadang mereka tidak dapat menerima wang dengan cepat kerana masalah seperti aturan pinjaman, sejarah kredit buruk dan masa kelulusan yang panjang.

Cara penyelesaian untuk masalah anda?

Sebagai pemberi pinjaman wang yang paling terkenal di Malaysia, kami berusaha untuk memberikan kecemerlangan dalam setiap aspek perkhidmatan kami. Syarikat kami mempunyai ramai pakar perunding kewangan yang sedia membantu anda ketika anda memerlukannya. Pinjaman berlesen kami beroperasi di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor. Hubungi kami 012-3860522 untuk mendapatkan perkhidmatan percuma secepat mungkin!

Apa yang kami tawarkan kepada anda?

Syarikat kami menawarkan pelbagai jenis pinjaman wang seperti pinjaman peribadipinjaman perniagaan dan pinjaman bercagar untuk menyelesaikan masalah yang anda hadapi. Kami percaya untuk bekerja dalam kecemerlangan, mengekalkan hubungan rajutan tertutup dengan pelanggan kami, dan sentiasa berusaha untuk memperbaiki. Dengan adanya kad pengenalan, pinjaman anda bakal diluluskan pada kadar yang segera tanpa meminta banyak keperluan dan syarat yang diperlukan.

Kelebihan sekiranya anda membuat pinjaman dari kami?

Kelebihan meminjam dengan kami adalah skim bayaran semula boleh diatur mengikuti keperluan pembayar. Selain itu, Proses kelulusan pinjaman adalah sangat cepat dan cekap serta kami menawarkan kadar faedah yang rendah and menarik. Prosesnya juga boleh dikatakan agak ringkas dan senang, ianya jugak boleh mendapatkan wang yang ingin dipinjam sekurang kurangnya seawal 24 jam daripada tempoh wakut permohonan.

Kesimpulan

Kami hanya memerlukan beberapa dokumen seperti salinan kad pengenalan, bil air dan eletrik terkini dan lain lain mengikut jenis pinjaman anda.  Kami ingin menegaskan bahawa pinjaman berlesen kami adalah berdaftar di bawah Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan (KPKT). Syarikat kami tidak mengamalkan atau mengenakan apa- apa caj lebihan dan sebagainya kerana kami berpegang dengan etika kami dan patuhi segala undang- undang daripada KPKT.

Scroll to Top